Husbilar och husvagnar i uppsala

Resande husbilstekniker / husbilsmekaniker

Nu utökar EW Fritid teamet med resande husbilstekniker/husbilsmekaniker!

Nu förstärker vi vårt duktiga verkstadsteam med en tjänst som resande mekaniker/tekniker inom fritidsfordon (husbilar och husvagnar). 

Tjänsten innefattar service/tekniker-tjänster till våra kunder ute i regionen. Tjänsten innefattar mycket kundkontakt och problemlösning på plats hos kund. 

Vi söker dig som vill vara med och göra oss till en ledande leverantör av fritidsfordon i Göteborgsregionen och Halland.

Om oss

EW Fritid Göteborg är ett försäljningsföretag av fritidsfordon (husbilar/husvagnar) där vi är en heltäckande återförsäljarorganisation för några av de största och mest välkända märkena på marknaden såsom Knaus, Weinsberg, Ci, Roller team och Tabbert. Vi säljer även begagnade husbilar & husvagnar av en mängd olika märken. 

Vår anläggning ligger i Lindome i södra Göteborg.

Som Husbilsmekaniker/tekniker på EW Fritid

Kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära enklare montering, reparationer och allmän husbil- och husvagnsservice. Stor del av arbetsuppgifterna kommer innebära resor med bil, men även i verkstad på anläggningen.

Du kommer att få arbeta brett med allt ifrån felsökning av el, kylskåp, pannor, gasol och vattensystem. Arbetet kommer också bestå av enklare montering av tv antenner, solceller, markis m.m. och du behöver därför vara kreativ för att hitta bästa lösningar eftersom monteringen ser olika ut på olika fordon. 

Som person är du driftig, händig, uppfinningsrik, ansvarsfull och inte rädd för att ta tag i saker. Du är nyfiken av dig, arbetsglad och villig att hela tiden lära nytt. 

Viktigt är god samarbetsförmåga som bidrar till en positiv och utvecklande atmosfär. Du kommer ha daglig kundkontakt med våra kunder.

Tjänsten innebär arbete vardagar enligt schema.

Som en del av oss

På EW Fritid kommer du jobba i ett starkt team med erfarna kollegor, i en arbetsmiljö där du kommer ha goda möjligheter att vidareutvecklas inom yrket. 

Vår framgång och framtida utveckling är beroende av personalens engagemang och service. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla.

Om dig

För att lyckas väl i denna roll ska du kunna arbeta självständigt och i grupp. Du behöver ha en lösningsorienterad inställning och ansvarsfull i ditt arbete. Du behöver även kunna arbeta strukturerat och planera din tid. 

Du bidrar till en god och positiv arbetsmiljö, är välorganiserad och trivs med att jobba efter utsatta mål. Du är effektiv, noggrann, nytänkande och värderar att ha kundkontakt och vara serviceminded. 

Körkort är ett krav för denna tjänst. 

Tidigare erfarenhet av fordons och husvagnsreparationer är mycket meriterande i denna roll, men även andra bakgrunder kan passa väl in som t ex servicetekniker, båtreparatör eller hantverkare inom bygg eller el.  

I rekryteringsprocessen kommer vi lägga en stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

Är du den vi söker, skicka in ditt CV och personliga brev via länken så snart som möjligt och senast 31 januari 2024. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jim Larsson på jim.larsson@ewfritid.se eller 070-181 20 23.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänster: Husbilsmekaniker
Anställningsformer: Heltid
Platser: Göteborg

Sök tjänsten

Accepterade filtyper: .pdf, .doc, .docx